Quinten-Faust: Presentator en Gespreksleider

Quinten-Faust springt live en online in op jouw wensen rondom de inhoudelijke ontmoeting(en) die je wilt creëren: doel is altijd om deelnemers te inspireren en verwonderen!

Op  respectvolle, nieuwsgierige en authentieke wijze weet hij gasten, sprekers en bezoekers te verleiden zich op een zinvolle manier te verdiepen middels presentaties, forums en dialoog.

 

Vanuit verwondering kan Quinten transparant een kleine groep tot bomvolle zaal meenemen in een sterke thematiek of verhaallijn. 

Hij is sensitief, ervaren, energiek, relativerend en flexibel. Indien mogelijk/nodig gebruikt hij graag theatrale werkvormen tijdens zijn werk.

 

Quinten kan ook de organisatie van jouw event of teamdag op zich nemen. Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier


Meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Hij is tevens eerstegraads theaterdocent. Hij werkt als onderwijsmanager bij Hogeschool Leiden.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en Faust Theaterschool. 

Daarnaast werkt hij als manager binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij teamontwikkelingen, congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!


Een impressie van de opdrachtgevers: